Home | ΑΓΟΡΑ | CITY | Ποδήλατα | Vanmoof Μ3

Vanmoof Μ3

Νέες τεχνολογίες, νέα χρώματα, ίδια φιλοσοφία!

Η Vanmoof πιστή στη φιλοσοφία της, παρουσίασε την σειρά Μ3 για τη νέα χρονιά!

Αξιοποιώντας τις συνεργασίες της με ονόματα όπως Abus, Philips και Vodafone, η Ολλανδική εταιρεία προσφέρει περισσότερα επαναστατικά χαρακτηριστικά στους φανατικούς θαυμαστές της αλλά και σε όλους όσους αποζητούν λειτουργικότητα συνδυασμένη με υψηλή αισθητική! Eμείς ξεχωρίσαμε τρία μοντέλα από τη σειρά Μ3 του 2015!

Σειρά Β
Η σειρά VANMOOF B ενσωματώνει όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές εξελίξεις για την διευκόλυνση της καθημερινής μετακίνησης σε σκληρό αστικό τοπίο. Συνδυάζοντας έναν καινούριο ελαφρύτερο σκελετό αλουμινίου με ένα άνετο σύστημα τριών ταχυτήτων, η καινούρια σειρά Β, σε λευκό χρώμα, είναι ο καλύτερος συνδυασμός για όλους τους αναβάτες. Διατίθεται σε νέο χρώμα λευκό σατινέ χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής.

Σειρά S
Εξελιγμένο για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες, με ελαφρύτερο σκελετό, η σειρά S απογειώνει την αστική μετακίνηση. Η σειρά S υπερέχει, είτε για τις κοντινές αποστάσεις, είτε για ταξίδια, λόγω του συστήματος ταχυτήτων της Alfine 8 της  Shimano. Είναι λοιπόν η ναυαρχίδα της σειράς με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα σε πάει παντού. Διατίθεται σε νέο χρώμα ανοδιωμένου αλουμινίου σε σκούρο γκρι.

Elecrified
Το VANMOOF electrified είναι παγκόσμια το πρώτο «έξυπνο» ποδήλατο, που προσφέρει τεχνολογία αιχμής για την  καθημερινή μετακίνηση.  Ένας μικροσκοπικός κινητήρας τοποθετημένος στο κέντρο του μπροστινού τροχού, αντλώντας ενέργεια από τις ενσωματωμένες στον οριζόντιο σωλήνα μπαταρίες, σας επιτρέπει να κινείστε στην πόλη γρήγορα και άνετα,  εξοικονομώντας την ενέργεια σας για σημαντικότερες δραστηριότητες. Η διαχείριση  έξυπνου λειτουργικού,  διάμεσου της ενσωματωμένης οθόνης αφής,  γίνεται  μια ευχάριστη εμπειρία ενώ έχει  προταθεί  ως μια από τις υποψηφιότητες  για e-bike of the year 2014 από τον ποδηλατικό οργανισμό RAI. Διατίθεται σε νέο χρώμα ανοδιωμένου αλουμινίου σε σκούρο γκρι.

Περισσότερες πληροφορίες:
Quad Imports, τηλ & φαξ: 210 3310650

 | mbike.gr | mbike.gr

Δείτε επίσης

Σσσ… η Scott παρουσιάζει το Silence eRide

To απόλυτο όχημα αστικής μετακίνησης Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε πώς θα θέλατε να είναι ...

3T Primo

3T Primo τώρα με SRAM Apex XPLR AXS

Με το 3T Primo, η εισαγωγή στον κόσμο των aero gravel με ηλεκτρονικές αλλαγές ποτέ ...

Nilox: Το μέλλον στο e-mobility είναι εδώ!

Nilox: Η ηλεκτροκίνηση και το e-mobility δεν είναι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον της αστικής μετακίνησης.

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest