Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | ΜΤΒ Τρικάλων

ΜΤΒ Τρικάλων

Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας MTB-XCC

Διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας διοργανώνει ο Π.Σ. Τρικάλων XCC (Short Track), την Κυριακή στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, στο λόφο του Προφήτη Ηλία .

Στον Διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας παίρνουν μέρος οι κατηγορίες που παίρνουν μέρος είναι Ανδρών άνω των 17, Γυναικών άνω των 17, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Μίνι (μικρά-μεγάλα).

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την κατηγορία Μίνι Μικρά στις 11:00 (χρόνος 15’), μετά στις 11:25 (χρόνος 20’) θα είναι τα Μίνι Μεγάλα, μετά στις 12:00 οι Παμπαίδες και 12:01’ οι Πανκορασίδες (χρόνος 30’). Στις 12:40’ Παίδες και 12:41 Κορασίδες (χρόνος 40’).

13:30 Άνδρες άνω των 17 και 13:31’ Γυναίκες άνω των 17 (χρόνος 50’). Στις 14:30 θα γίνουν οι απονομές.

Η διαδρομή του αγώνα θα είναι κυκλική αποτελούμενη από δασικούς δρόμους και μονοπάτια, με μήκος διαδρομής για τα Μίνι (μικρά-μεγάλα) 1300 μέτρα και για όλες τις άλλες κατηγορίες τα 2250 μέτρα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που ανήκουν στη ΕΟΠ και έχουν Κάρτα υγείας και αγωνιστικό δελτίο για το 2020. Το τεχνικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 60’ πριν την έναρξη των αγώνων στο χώρο της γραμματείας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ ισχύει η εγκύκλιο Τ.Ε.-6/2020 σχετικά με το αγώνισμα του XCC (Short Track).

Ως ζώνη τροφοδοσίας και παροχή τεχνικής βοήθειας στους αγωνιζόμενους ποδηλάτες ορίζεται ο χώρος 50 μέτρα μετά το σημείο εκκίνησης-τερματισμού.

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI.

Με τη συμμετοχή στον αγώνα ο ποδήλατης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.

Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση αποδέχονται τα προσωπικά του στοιχεία να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται την προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδα η Αγωνόδικος  Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποίησής της.

Ο διοργανωτικός Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon

Ελληνική πρωτιά στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών Σε χρώματα ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece ντύθηκε ...

28ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ο 28ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας έχει ως σημείο αναφοράς την πλατεία Συντάγματος Ο Δήμος ...

Il Lombardia 2024: Η ολοκλήρωση μιας εντυπωσιακής σεζόν

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του τελευταίου «μνημείου» της χρονιάς, του Il Lombardia, με τον ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest