Home | ΑΓΟΡΑ | H Muc-Off στη μάχη κατά του Κορωνοϊού
Muc-Off

H Muc-Off στη μάχη κατά του Κορωνοϊού

Η Muc-Off δημιουργεί σειρά αντισηπτικών

Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η βρεττανική εταιρεία Muc-Off φροντίζει τις ανάγκες των καταναλωτών, ενώ, παράλληλα, εστιάζει στην ευελιξία και την καινοτομία. Βασισμένη σε αυτά τα πρότυπα είναι και η νέα σειρά απολυμαντικών και καθαριστικών με αντιβακτηριδιακή δράση, που προσφέρονται για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων

 

Ο CEO της Muc-Off, Alex Trimnell, δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει, αλλά και να προχωρήσει στην παραγωγή της νέας αντιβακτηριδιακής σειράς, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. «Συνήθως, δουλεύουμε υπό μεγάλη πίεση για να βγάλουμε προϊόντα που νικούν στους αγώνες ποδηλασίας. Αυτή τη φορά, σπάσαμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ και η εταιρεία ανέβηκε σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο! Στόχος μας ήταν να παραδώσουμε στο εμπόριο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων κατάλληλων για τη σύγχρονη εποχή και για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, όχι μόνο για τα χέρια.»

Με την σημαντική εμπειρία που κατέκτησε η εταιρεία από τη δημιουργία του καινοτόμου αντιβακτηριδιακού καθαριστικού σώματος χωρίς νερό, του Dry body wash, και των επίσης αντιβακτηριδιακών καθαριστικών εξοπλισμού με βάση την αμμωνία, η Muc-Off προσφέρει τώρα μια πλούσια γκάμα απολυμαντικών και καθαριστικών που στόχο έχουν να βοηθήσουν ανθρώπους που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση, στη δουλειά, στο σπίτι, στο σχολείο. 

 

Muc-Off
H νέα γκάμα προϊόντων της Muc-Off

Προϊόντα αντιβακτηριαδικής προστασίας με προδιαγραφές ΠΟΥ

Τα προϊόντα συμμορφώνονται πλήρως με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ/WHO), περιέχουν αλκοόλη σε ποσοστό περίπου 80% που εξατμίζεται γρήγορα και η αποτελεσματικότητά τους στην εξάλειψη των βακτηρίων τοποθετείται στο 99,9%. 

Οι συσκευασίες και τα μεγέθη ποικίλλουν, όπως και η χρήση τους σε επιφάνειες και αντικείμενα, όπως πόμολα, κλειδιά, τιμόνι αυτοκινήτου, εν ολίγοις, ένα πλήρες πακέτο αντιβακτηριδιακής προστασίας. Αξίζει να προμηθευτείτε την «πράσινη» συσκευασία του ενός λίτρου, που σας δίνει τη δυνατότητα να την ξαναγεμίσετε.

Η Μuc-Off έχει επιπλέον δεσμευθεί στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού, προσφέροντας 10% από τα κέρδη της από τη νέα γκάμα προϊόντων της ως δωρεά στο Κεφάλαιο Αλληλεγγύης κατά του COVID-19 που έχει ανοίξει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με σκοπό την καταπολέμηση της πανδημίας. Παράλληλα, η ομάδα της Μuc-Off δεσμεύθηκε να δωρίσει 100.000 αντιβακτηριδιακά προϊόντα στους εργαζομένους που μάχονται στην πρώτη γραμμή, όπως, για παράδειγμα, αντιβακτηριδιακή ενυδατική κρέμα για τις νοσοκόμες και το παραϊατρικό προσωπικό με σκοπό την καταπολέμηση των δερματικών προβλημάτων που δημιουργούνται στο πρόσωπο από την πολύωρη χρήση μάσκας. 

 

Η νέα σειρά προϊόντων της Muc-Off

Η νέα σειρά προϊόντων της Muc-Off είναι διαθέσιμη σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω των φυσικών και διαδικτυακών αντιπροσώπων της εταιρείας, αλλά και απευθείας από το σάιτ muc-off.com, και περιλαμβάνει:  

  • Antibacterial Sanitising Hand Spray (Αντιβακτηριδιακό απολυμαντικό σπρέυ χεριών)

 

Φόρμουλα σύμφωνα με την οδηγία του ΠΟΥ, με 80% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, με 99,9% ποσοστό επιτυχίας στην εξάλειψη των βακτηρίων. Για χρήση από όλη την οικογένεια στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο και εν κινήσει.

Διαθέσιμα μεγέθη φιαλιδίων με ελεγχόμενη αλλά και ελεύθερη ροή σε ποσότητες των 32ml, 50ml, 120ml, 250ml, 500ml, 750ml and 1L (οικολογική συσκευασία που ξαναγεμίζει)

  • Antibacterial Sanitising Hand Gel (Αντιβακτηριδιακή απολυμαντική γέλη χεριών)

 

Muc-Off

Με περιεκτικότητα 78.5% σε αλκοόλ, αυτό το αντιβακτηριδιακό τζελ για τα χέρια σκοτώνει τα βακτήρια στη στιγμή με 99,9% ποσοστό επιτυχίας. Δεν απαιτεί πλύσιμο χεριών με νερό, ενώ στεγνώνει ταχύτητα. Φόρμουλα φιλική για το δέρμα, διατίθεται σε φιαλίδια με ελεγχόμενη ροή και προσφέρει διακριτική αντιβακτηριδιακή προστασία όταν βρίσκεστε εν κινήσει και μακρυά από εγκαταστάσεις υγιεινής. Διατίθεται σε συσκευασίες των 50ml or 120ml.

  • Antibacterial Multi-Use Surface Cleaner  (Αντιβακτηριδιακό καθαριστικό επιφανειών πολλαπλών χρήσεων)

 

Muc-Off

Η σύστασή του βασίζεται σε παράγωγα αμμωνίας (QUAT) με 99,9% ποσοστό επιτυχίας στην εξάλειψη των βακτηρίων και μυκήτων. Αποτελεσματικό και για ιούς ανθεκτικότερους στα αλκοολούχα απολυμαντικά, ενώ, παράλληλα, παραμένει φιλικό προς το περιβάλλον. Καταπολεμά λίπη και βρωμιά, ιδανικό και για χώρους όπως η κουζίνα και άλλα δύσκολα σημεία του σπιτιού. Διατίθεται σε συσκευασία των 500ml. 

 

 

 

  • Antibacterial Device & Screen Cleaner (Αντιβακτηριδιακό καθαριστικό για συσκευές και οθόνες)

 

Οι επιφάνειες των ηλεκτρονικών συσκευών και οι οθόνες τους βρίθουν βακτηρίων.  Το Muc-Off Tech Care Cleaner εξασφαλίζει την εξάλειψη των βακτηρίων από τα κινητά σας, τα tablets, laptops, και κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές με ποσοστό επιτυχίας 99,9%. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενο, με βάση το σαπούνι με ουδέτερο PH, επομένως είναι ασφαλές για χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες οθονών κάθε είδους, ενώ, παράλληλα, παρέχει αποτελεσματικό καθάρισμα και αντιβακτηριδιακή υποστήριξη. Διατίθεται σε συσκευασίες των 32ml and 250ml.

 

Δείτε επίσης

H Muc-Off παρουσιάζει την AirMach Electric Mini

Μία αυτόματη αεραντλία σε μίνι διαστάσεις Μικρή αλλά ισχυρή, η νέα μίνι ηλεκτρική τρόμπα της ...

ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon

Ελληνική πρωτιά στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών Σε χρώματα ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece ντύθηκε ...

28ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ο 28ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας έχει ως σημείο αναφοράς την πλατεία Συντάγματος Ο Δήμος ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest