Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | Giant 2020: Μια ολοκληρωμένη γκάμα ποδηλάτων για όλα τα στυλ
Giant

Giant 2020: Μια ολοκληρωμένη γκάμα ποδηλάτων για όλα τα στυλ

Giant 2020: Δείτε τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα του “γίγαντα” και αποκτήστε τα τώρα!

Η Giant είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ποδηλάτων στον κόσμο και μία από τις εταιρείες που δημιουργούν τις τάσεις της ποδηλατικής αγοράς.

Από τότε που έβαλε στο παιχνίδι το Compact Road Design – δηλαδή έδωσε μια μικρή κλίση προς τα κάτω στον οριζόντιο σωλήνα ώστε να μειώσει τα δύο τρίγωνα και να δώσει ως αποτέλεσμα ένα ποδήλατο ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη ακαμψία – η Giant δεν έχει σταματήσει να παρουσιάζει καινοτόμες προτάσεις.

Είναι εξάλλου από τις λίγες εταιρείες που κατασκευάζουν οι ίδιες τα ποδήλατά τους, στα δικά της εργοστάσια, δημιουργώντας από carbon έως περιφερειακά και αξεσουάρ. Για να το θέσουμε πιο απλά, η Giant δεν αγοράζει carbon από τρίτους κατασκευαστές αλλά το δημιουργεί η ίδια!

Με εργοστάσια στην Ταϊβάν – όπου είναι και τα κεντρικά της – στην Κίνα και την Ολλανδία, η Giant αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη σε όγκο παραγωγής ποδηλατική εταιρεία.

Το 2011, η Giant ήταν η πρώτη εταιρεία που έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα στη γυναικεία ποδηλασία, δημιουργώντας μια ξεχωριστή σειρά αποκλειστικά για γυναίκες, την Liv. Το brand Liv είχε μοντέλα αποκλειστικά για το γυναικείο σωματότυπο αλλά και τις γυναικείες προτιμήσεις και συμπληρωνόταν από αξεσουάρ και ένδυση.

 

Giant
Mια ολοκληρωμένη γκάμα Giant θα βρείτε πλέον – ετοιμοπαράδοτη – στο Action Bikes, στο Χαλάνδρι

Η Giant στο Action Bikes 

Τη μεγαλύτερη συλλογή απολύτως ετοιμοπαράδοτων Giant ποδηλάτων στην Ελλάδα σήμερα, μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στο Action Bikes, στο Χαλάνδρι.

Περισσότερα από 43 διαφορετικά μοντέλα, σε ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, σας περιμένουν να τα δείτε, να τα γνωρίσετε, να τα αγαπήσετε και να φύγετε μαζί τους!

Όποιο κι αν είναι το στυλ της ποδηλασίας που προτιμάτε – αστική μετακίνηση, βόλτες, χαλαρές προπονήσεις, ποδηλασία δρόμου, Gravel ή ΜΤΒ σε όλες τις μορφές του – στην Giant θα βρείτε το μοντέλο που αναζητάτε.

 

Giant Road Bikes

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της εταιρείας για το 2020, στην κατηγορία Road.

Kαι για φέτος, η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη γκάμα μοντέλων στην κατηγορία δρόμου από εισαγωγικά έως τριαθλητικά και με έμφαση στις κατηγορίες Endurance αλλά και Racing.

Δημιουργεί ποδήλατα τόσο με αλουμινένια πλαίσιο – στην εισαγωγική της κατηγορία – όσο και με carbon, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει και τα υλικά για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μοντέλα της.

Ανάλογα με τις επιδιώξεις και το επίπεδό σας, μπορείτε να επιλέξετε ή κάποιο από τα εισαγωγικά μοντέλα της ή κάποιο πιο «επιθετικό» – σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως αυτό που θα επιλέξετε θα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές σήμερα.

Κορυφαία μοντέλα όπως τα Giant Propel Advanced, το αγαπημένο και διαχρονικό Giant TCR, το άνετο Giant Defy, τα εισαγωγικά Giant Contend αλλά και το… διαστημικό Giant Trinity μας δείχνουν όχι μόνο την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας όπως έχει προκύψει και από την στενή της ενασχόληση με το world tour αλλά και πως είναι πάντα έτοιμη να κάνει νέες προτάσεις και να δίνει λύσεις για όλες τις ανάγκες.

 

Giant

Giant Contend

Aποτελεί την εισαγωγική πρόταση της Giant στην ποδηλασία δρόμου. Είναι ένα ποδήλατο που θα καλύψει μια ευρεία γκάμα ενδιαφερομένων, καθώς συνδυάζει ένα ποιοτικό πλαίσιο αλουμινίου με τη νέα σειρά Shimano Tiagra και τα δισκόφρενα της ίδιας της Giant.

Προσφέρει δυνατότητα χρήσης ελαστικού έως και 38cc, γεγονός που καθιστά το ποδήλατο εξαιρετικά ευέλικτο για μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών.

Ιδανική πρόταση αποτελούν τα Giant Contend 2 (με Shimano Tiagra) και Giant Contend 1 (με Shimano 105). Μεγέθη: Μ, L, XL (ετοιμοπαράδοτα)

Tιμή: από 1290 ευρώ

 

Giant
Giant Defy 2020

 

Giant Defy 2020

Πρόκειται για την κατηγορία Endurance της Giant και προσφέρει άνετη θέση οδήγησης, ακαμψία και απόκριση, σε συνδυασμό με αντοχή και χαμηλό βάρος. Το γεγονός πως ποδήλατα αυτής της κατηγορίας χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες αναβάτες της Giant στις κλασικές της άνοιξης, αποτελεί απτή απόδειξη πως πρόκειται για μια αγωνιστική κατηγορία, με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μοντέλων.

Τα μοντέλα αυτά ενσωματώνουν την τεχνολογία D-Fuse στο τιμόνι και την ντίζα της σέλας, με στόχο την μέγιστη δυνατή απορρόφηση κραδασμών.

Το Giant Defy Advanced Pro2 αποτελεί ίσως την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση της κατηγορίας. Πρόκειται για ένα full carbon ποδήλατο, με σειρά Shimano Ultegra και υδραυλικά δισκόφρενα επίσης Ultegra.

Τιμή: 3590 ευρώ

 

Giant

Giant Propel 2020

Αν η ταχύτητα είναι που μετράει, η σειρά Giant Propel είναι η λύση. Τα ποδήλατα αυτά πρωτοπαρουσιάστηκαν στον Γύρο Γαλλίας το 2017 και από το 2018 είναι ντυμένα με δισκόφρενα.

Flat mount, thru-axle εμπρός και πίσω, απολύτως αεροδυναμική σχεδίαση και tubeless ready αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά ενός από τα πιο ενδιαφέροντα και απολαυστικά ποδήλατα σήμερα!

Θα το βρείτε ντυμένο με complete Shimano 105 11sp και υδραυλικά δισκόφρενα Shimano.

Τιμή: 2590 ευρώ

 

Αν θέλετε να βρείτε περισσότερα μοντέλα Giant αλλά και να τα δείτε “ζωντανά” επισκεφθείτε το  site ή τον φυσικό χώρο του Action Bikes, στο Χαλάνδρι.

 

 

Δείτε επίσης

H Muc-Off παρουσιάζει την AirMach Electric Mini

Μία αυτόματη αεραντλία σε μίνι διαστάσεις Μικρή αλλά ισχυρή, η νέα μίνι ηλεκτρική τρόμπα της ...

ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon

Ελληνική πρωτιά στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών Σε χρώματα ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece ντύθηκε ...

28ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ο 28ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας έχει ως σημείο αναφοράς την πλατεία Συντάγματος Ο Δήμος ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest