Home | ΑΓΟΡΑ | MTB | Η CamelBak παρουσιάζει την γκάμα του 2021
CamelBak

Η CamelBak παρουσιάζει την γκάμα του 2021

Ελαφριά και πανέμορφα τα νέα σακίδια και υδροχεία της CamelBak®

Η CamelBak πρωτοπορεί ξανά με την καινούρια ανανεωμένη collection Bike Packs και Podium Collection για το 2021

 

Κινείσαι με συμβατικό ποδήλατο ή e-bike; Οργώνεις τα βουνά με το πετάλι; Τρέχεις στην πόλη ή στο βουνό;
Θες να μη μένεις από νερό αλλά να έχεις και χώρο να βολέψεις όλα αυτά που κουβαλάς με περηφάνια μαζί σου σε κάθε σου έξοδο;
Είσαι πρακτικός τύπος και επιλέγεις να ταξιδέψεις light;
Θες να μη μπερδεύεται το «ποτήρι» σου με κανενός άλλου στο γραφείο;
Η CamelBak έχει οργανώσει το χώρο – και το χρόνο – για σένα κι έχει προβλέψει μια ελαφρότατη και αισθητικά ασυναγώνιστη λύση για την κάθε σου ανάγκη!

 

CamelBak για το ποδήλατο, CamelBak για το τρέξιμο, CamelBak για το γραφείο, CamelBak παντού! 

 

Η CamelBak, πολυβραβευμένη, κορυφαία εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, για τα σακίδια και τα υδροδοχεία της, παρουσίασε πριν λίγες ημέρες διαδικτυακά, από την έδρα της στην Πεταλούμα της Καλιφόρνια (ΗΠΑ), τη νέα ανασχεδιασμένη collection για την Άνοιξη 2021, των δημοφιλέστερων σακιδίων πλάτης της εταιρείας που εγγυώνται χαμηλότερο βάρος και συνεπώς καλύτερη απόδοση για τον χρήστη.
Φυσικά το MBike ήταν εκεί – μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή!

Μια εταιρεία με 30 χρόνια ιστορία

Με ίδρυση το 1989, η CamelBak επινόησε την κατηγορία τροφοδοσίας νερού hands-free, και, έκτοτε, εξελίχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη στο είδος της. Η CamelBak, πιστή στην αποστολή της, επιτυγχάνει τη διαρκή ανανέωση των βραβευμένων προϊόντων της, και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από πλευράς εφευρετικότητας νέων προϊόντων, προσφέροντας, έτσι, μια πλήρη γκάμα από τεχνικά σακίδια τροφοδοσίας νερού έως παγούρια πολλαπλών χρήσεων.
“Εδώ και 30 χρόνια, η CamelBak έχει σηματοδοτήσει την αγορά με πρωτοποριακές ιδέες και προϊόντα για outdoors fans, όταν ο ιδρυτής της επινόησε και κατασκεύασε το πρώτο σακίδιο για νερό για να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος σε ένα ποδηλατικό αγώνα στην έρημο. Από τότε ως σήμερα, οι πρωτοπόρες εμπνεύσεις συνυφαίνονται σε όλες μας τις δραστηριότητες”, δηλώνει ο Mike Valvano (CamelBak Director of Product Management for Soft Goods).

Camelbak

Τα νέα μοντέλα της σειράς ποδηλατικών σακιδίων

Η συλλογή προϊόντων της CamelBak για το 2021 θα φιγουράρει στην Ευρωπαϊκή αγορά στα μέσα Ιανουαρίου.
Ανασχεδιασμός των προϊόντων best sellers σε σημείο επαναπροσδιορισμού του τοπίου για την καθημερινή χρήση των σακιδίων ποδηλάτου, με αποτέλεσμα να έχουμε μια ολοκαίνουρια Light series, με χαρακτηριστικά που παντρεύουν το χαμηλό βάρος, τη διαπνοή του υλικού αλλά και την ανθεκτικότητά του, με τη φίνα εμφάνιση και τη λεπτή γραμμή.

Τα σακίδια που θα δούμε σε νέα γραμμή περιλαμβάνουν τα ολοκαίνουρια Rogue Light, Classic Light και Hydrobak Light, με σημαντική μείωση βάρους σε σύγκριση με τα προγενέστερα. Εκτός από τα πρωτοποριακά τους χαρακτηριστικά όσο αφορά το design, κάθε σακίδιο έχει κατασκευαστεί με ενισχυμένη ανθεκτικότητα, ενσωματώνοντας ανακυκλωμένα υλικά και στοιχεία φιλικά προς το περιβάλλον, όπως C0 DWR (ανθεκτικό απωθητικό νερού) και υφάσματα με πιστοποίηση Bluesign®, στο κυρίως σώμα του κάθε σακιδίου.
Τα καινούρια προϊόντα είναι ελαφρότερα, από διαπνέοντα υλικά, έχουν καλύτερο εξαερισμό, με εξαιρετική χωρο-οργάνωση και έξυπνες επιλογές για απόλυτη ασφάλεια και χαρακτηριστικά e-bike ready για χρήστες ηλεκτρικών ποδηλάτων – όπως θήκη για εφεδρική μπαταρία.

 

 

Άνετο, ελαφρύ και διαπνέον

 

 

Rogue Light: Ανδρικό και γυναικείο

Διαθέτει αποθήκευση νερού με φερμουάρ ασφαλείας, ανακλαστήρα στο μπροστινό μέρος (το λογότυπο της Camelbak), μεγάλες εξωτερικές τσέπες και θηλειά για προσάρτηση ποδηλατικού κράνους.

Στο πίσω μέρος, διαθέτει ιμάντες πρόσδεσης, θερμομονωτικό υλικό ώστε η θερμοκρασία του νερού να μην επηρρεάζει το σώμα, εξαιρετικά ελαφρείς ιμάντες, ανακλαστήρες και σημείο ασφάλισης του σωλήνα υδροδοσίας.

 

 

Camelbak

Classic Light

Αποτελεί την εξέλιξη του «κλασικού» υδροδοχείου της εταιρείας. Είναι ελαφρύτερο από ποτέ και προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις δυνατότητες αποθήκευσης, κάτι που το καθιστά ιδανική επιλογή όχι μόνο για ποδηλασία αλλά γενικά για outdoor activities.

 

 

Hydrobak Light

Aποτελεί την εισαγωγική επιλογή της εταιρείας και μια εξαιρετική λύση για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει την ευελιξία και αποτελεσματικότητα ενός υδροδοχείου. Συνδυάζει χαμηλό βάρος με ποιοτικά υλικά και μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό σύντροφο στις περιπέτειές σας με υδροδοχείο 1.5 λίτρου και συνολική χωρητικότητα 2.5 λίτρων.

 

 

Κοινά χαρακτηριστικά

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ανακλαστήρα, θέση για τοποθέτηση φωτιστικού εξωτερικά, δυνατότητα τοποθέτησης ποδηλατικού κράνους, ειδική θήκη για το υδροδοχείο με εύκολη πρόσβαση, μόνωση στην πλάτη, ελαφρύ και διαπνέον υλικό κατασκευής και είναι κατασκευασμένα με τα γνώριμα ποιοτικά υλικά κατασκευής που επιλέγει η CamelBak.

 

 

Podium 2021 Collection

Στη νέα, ανανεωμένη σειρά παγουριών Podium για το 2021 θα δούμε το Podium ICE με απόδοση μόνωσης 5Χ και νέα χρώματα, όλα με τη γνωστή ποιότητα της CamelBak.

Δείτε επίσης

H Muc-Off παρουσιάζει την AirMach Electric Mini

Μία αυτόματη αεραντλία σε μίνι διαστάσεις Μικρή αλλά ισχυρή, η νέα μίνι ηλεκτρική τρόμπα της ...

ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon

Ελληνική πρωτιά στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών Σε χρώματα ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece ντύθηκε ...

28ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ο 28ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας έχει ως σημείο αναφοράς την πλατεία Συντάγματος Ο Δήμος ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest